Kim Interim logo

Persoonlijke ontwikkeling

Het beste uit jezelf halen. Dat is een mooi streven. Maar als het je niet brengt wat je nodig hebt? Als je 'vast' zit in je baan, je bedrijf of je hoofd? Dan kun je wel wat begeleiding en advies gebruiken. Wij bieden je persoonlijke ontwikkelprogramma's op maat die zijn afgestemd op jouw persoonlijkheid en behoeften.

Persoonlijk ontwikkelprogramma

Hoe gaan we te werk? We inventariseren de punten waarop je je wilt ontwikkelen en koppelen daar resultaatgerichte doelstellingen aan vast. Op basis hiervan stellen we jouw persoonlijke ontwikkelprogramma samen. Daarbij houden we rekening met je persoonlijke leerstijl. We laten je kijken naar je mooie en minder mooie eigenschappen. Zo stimuleren we niet alleen je lerend vermogen, maar ook de persoon die je wilt zijn, waar je voor staat en wat je wilt uitstralen. Bij het intakegesprek en het verdere programma krijg je een persoonlijke begeleider toegewezen. Dan kun je bij vragen en opmerkingen altijd terecht bij iemand die jou kent.

Haalbare doelen

Het programma is transparant, direct en soms confronterend. De menselijke maat is het uitgangspunt. Dat betekent dat we haalbare doelen stellen, met als wezenlijk element de manier waarop jij in het leven staat. Zo zijn we oprecht betrokken bij jouw ontwikkeling.

Tijdsduur programma

Onze persoonlijke ontwikkelprogramma's duren - afhankelijk van de doelstellingen - tussen de zes en twaalf maanden. Meer tijd wil niet zeggen meer kosten. Wij gaan uit van persoonlijk leiderschap; de ontwikkeling moet immers bij jou plaatsvinden.

Meer weten?

Neem direct contact op met Kim